Mina tjänster

Ayurvedisk Hälsovägledning


Vad jag älskar med att få berätta om Ayurveda är att den visar oss vad som är möjligt för oss människor. Ayurvedan och modern forskning inom Epigenetiken har lärt mig att vi inte är dömda av våra gener utan att vi tvärt om är födda med alla de förutsättningar som behövs för att bli mästare på att skapa förändring!


Vill du också skapa din hälsa med Ayurveda?Online Coachning


I samarbete med Hälsocoach Online (HCO) erbjuder jag hälso-coachning online. Genom det här samarbetet har jag som egen företagare förmånen av likasinnade kollegor samtidigt som jag är min egen chef. Vi har regelbundna teamträffar där vi utbyter kunskaper och erfarenheter, där vi planerar för gemensamma kampanjer och där vi rekryterar nya coacher!


Vill du bli en av oss?Onlinekurser


I samarbete med HCO:s koncept Formbar erbjuder vi även kurser och hälsofrämjande produkter från Foreverliving. I alla kurser ingår färdiga enkla övningar, kostrådgivning och färdiga kostupplägg.


Målgruppen här är kvinnor i klimakteriet som behöver stöd i att hantera förändringar som kommer med den hormonella obalans som uppstår i samband med den här perioden.
Låt oss samarbeta för att nå våra mål!

Att "ensam är stark" är en myt och en gammal trosföreställning överbevisad av modern forskning! Det är tillsammans i olika typer av samarbeten och s.k. communitys som vi människor blir effektivast, mår bäst och presterar i enlighet med vår potential. Nedan kan du ta del av mina tjänster och mina samarbeten.

Testimonials

Someone saying something nice about what you do is priceless. Click here to add a quote from a customer or a fan.

— Anne S.Someone saying something nice about what you do is priceless. Click here to add a quote from a customer or a fan.

— Laura M.

Book your appointment now

unsplash